Astromedya Forum Sayfası

AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
mesalemsin
acemi
acemi

MesajKonu: rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?   Cuma Eyl. 19, 2008 11:26 pm

evet arkadaşlar,

bu iki tarot destesinden hangisi sizin için daha doğru netice verendir. ? cevaplarınızı bekliyorum....
Kullanıcı profilini gör http://astomedya.blogspot.com/
emremoda
selam ben de geldim
selam ben de geldim

MesajKonu: Geri: rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?   C.tesi Eyl. 20, 2008 8:36 am

tarot galiba yanlış mı biliyorum
Kullanıcı profilini gör
mesalemsin
acemi
acemi

MesajKonu: Geri: rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?   C.tesi Eyl. 20, 2008 10:01 am

hayır yanlış değil ama benim sorduğum da o değildi. bazı kişilere farklı kartlar ve farklı açılımlar cevap verir.
mesela ben kendim için deste açılımının daha doğru çıktığını fark ettim. ama bu demek değil ki tarot doğru çıkmıyor. yanlız farklı olarak deste bana daha çok detay verirken tarot bende daha genel kaldı.

bu bakımdan sormuştum zaten. normalde biri diğeriyle farklı şey veremez. eğer veriyorsa zaten sorun var demektir. ikisi birbirinin sağlaması şeklinde olur. ancak birinden biri daha belirleyici olabiliryor.

sizin için hangisi acaba diye sormuştum??
emremoda
selam ben de geldim
selam ben de geldim

MesajKonu: Geri: rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?   C.tesi Eyl. 20, 2008 8:29 pm

ben pek deneyimli degilim şuan bilemem galiba 2 ya da 3 kez tarot baktırdım o kadar Smile birisine zaten siz baktınız
Kullanıcı profilini gör
ALTINCI HİS
yeni
yeni

MesajKonu: GERÇEKLERSE.....DESTEEE DERİM   Perş. Ekim 16, 2008 9:50 pm

farao MERHABA BENCE DESTEYLE TAROT ASLA KIYASLANMAZ. NERDENMİ BİLİYORUM? BEN DESTE UZMANIYIM DİYEBİLİRİM.TAROT 10 KARTLA SINIRLIDIR HAYATINIZDA BU 10 KARTA SIĞMAZ.DUYMAK İSTEDİKLERİNİZİ YADA ÖGRENMEK İSTEDİKLERİNİZİ ÇOK KISITLI ALIRSINIZ.BUDA SİZİ TATMİN ETMEZ.AMA DESTE BÖYLE DEĞİL TÜM KARTLARI KULLANIRIZ ARADA SORU HAKKI VERİR .BENİM BAKTIKLARIM 1.30 SAAT SÜRÜYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN MÜŞTERİLERİMİN %90 DESTE İÇİN GELİR BANA.YANİ KISACASI ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY DESTEDE......... farao
Kullanıcı profilini gör
mesalemsin
acemi
acemi

MesajKonu: Geri: rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?   Cuma Ekim 17, 2008 10:59 pm

ben bu konuda aynı fikirde değilim

çünkü aslında deste ve klasik tarot birbirini doğrulayan iki yöntem...

ben önce destede açılım yapıyorum ve evet bütün sorulara cevap veriyor

sonra aynı niyetle klasik tarot da açılım yapıyorum...

enteresan bir şekilde aynı niyet için her iki tarot da da aynı yada birbirine benzer kartlar aynı şeyi işaret ederek çıkıyor

ikisinin enerjisinin birbirini keseceği yönündeki görüşlere de asla katılmıyorum... çünkü bende tam aksi netice veriyor...

şimdiye kadar sorduğum bütün sorulara en net cevapları bu şekilde aldım.. cünkü zaten otomatikman bu şekilde açılım yapınca kendine has çok özel bir yorum çıkıyor...
ALTINCI HİS
yeni
yeni

MesajKonu: TOROTTA İYİ BİR FALDIR......FAKATT   Ptsi Ekim 20, 2008 10:40 am

farao SANIRIM BENİ YALNIŞ ANLADINIZ. BEN TAROT İYİ DEĞİLDİR DEMEDİM. SADECE KİŞİLERİ TATMİN ETMİYOR DEDİM DESTE KADAR ACILIMLI DEĞİLDİR DEMEK İSTEDİMIŞTİM EVET CEVAPLAR ALIRSINIZ FAKAT BU YETERLİ GELMİYOR İNSANLARA BAHSETMEK İSTEDİĞİM BUYDU BENİM TERCİHİM DESTE, : MÜŞTERİLERİMİNDE BU ŞEKİLDE... farao
Kullanıcı profilini gör
mesalemsin
acemi
acemi

MesajKonu: Geri: rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?   Perş. Ekim 23, 2008 12:40 pm

sanırım her tarot yorumcusunun kendine has ve farklı kişisel yorumunu olduğu gibi kabullenmek gerekiyor.

benim ve sizin farklı bakış tarzımızın olması bence aslında daha güzel. çünkü o zaman bizim farklarımız ve özelliğimiz ortaya çıkar.

ben ayrıca burda asıl belirleyici olanın tarot okuması yapan kişiden ziyade tarot okuması yaptıran kişiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.

çünkü elektrik veya enerjiyi onlar yansıtıyorlar kartlara...
Uriel
selam ben de geldim
selam ben de geldim

MesajKonu: Geri: rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?   Salı Ağus. 25, 2009 6:25 am

merhabalar..tarot yada desteler konusunda hiç bir bilgim yada fikrim yok..sadece bazı sitelerde tarot açılımı yapılıyor..acaba onların doğruluk payları nedir?
Kullanıcı profilini gör

rider white tarot mu yoksa katinanın aşk destesi mi? hangisini tercih edersiniz?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» tarot falına bak (sonuç100 de 90 doğrulukla)
» Ses Çalışması İçin Tekerlemeler
» Twilight Spell-Counter Deste İnceleme
» İlk Münazara Konusu [ÖDÜLLÜ]
» En son ve Cok tercih Edilen İşlemciler