|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mesalemsin acemi

| Konu: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 4:46 pm | |
| erken kalkan çok yol alır arkadaşlar ...  benden söylemesi |
|
 | |
Sehrazat1980 selam ben de geldim

| Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 4:56 pm | |
| Dilek Ben 14.03.1980 Mehmet 04.11.1981 = bir ask fali lütfen  |
|
 | |
mesalemsin acemi

| Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 6:10 pm | |
| Sevgili Şehrazat, bir kere şu anda mehmetin hayatında olmasından dolayı mutlusun. resmen yürürken eteklerin zıplıyor. ilişki süresi olarak yaklaşık 4 rakamını verdi. 4 hafta veya 4 ay olabilir. Mehmet ise bir mal yada bir para kaybetmiş ve çok sıkıntılı bir döneminde onun hayatına girmişsin. ciddi maddi sıkıntı çekiyor yada çekmiş. bu noktada ona ilaç gibi gelmişsin. sende ona karşı fazlasıyla ilgili durumdasın. sanki uzun zamandır hayatına giren en güzel yenilik gibi. hem onun ciddi olup olmadığından emin olamıyorsun, sanki dalga geçiyor gibi geliyor hemde kendini zor tutuyorsun. hemen hayal kurmalara başlamışsın diyebilirim. onun ise işle ilgili halletmesi gereken ciddi sorunları var ve kafasında şu anda sana karşı net bir geliş yok. ama sana çok ilgi duyduğunu söyleyebilirim. hayallerinin yıkılmasını istemiyorsan temkinli ve yavaş adımlarla gitmeni tavsiye ediyorum. sonuç olarak aranızda çok ciddi bir çekim ve uyum gördüm. ama sanki daha alınması gereken bir süre var. yani ilişki biraz yol almalı. biraz daha zaman sonra tekrar bakılması gereken bir fal. çünkü net sonuç vermedi bana. evt, yorumunuzu alıyım hanfendi  ) |
|
 | |
esma selam ben de geldim

| Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 6:17 pm | |
| kısa ve öz  |
|
 | |
Sehrazat1980 selam ben de geldim

| Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 6:25 pm | |
| | mesalemsin demiş ki: | Sevgili Şehrazat,
bir kere şu anda mehmetin hayatında olmasından dolayı mutlusun. resmen yürürken eteklerin zıplıyor. ilişki süresi olarak yaklaşık 4 rakamını verdi. 4 hafta veya 4 ay olabilir.
Mehmet ise bir mal yada bir para kaybetmiş ve çok sıkıntılı bir döneminde onun hayatına girmişsin. ciddi maddi sıkıntı çekiyor yada çekmiş. bu noktada ona ilaç gibi gelmişsin. sende ona karşı fazlasıyla ilgili durumdasın. sanki uzun zamandır hayatına giren en güzel yenilik gibi. hem onun ciddi olup olmadığından emin olamıyorsun, sanki dalga geçiyor gibi geliyor hemde kendini zor tutuyorsun. hemen hayal kurmalara başlamışsın diyebilirim. onun ise işle ilgili halletmesi gereken ciddi sorunları var ve kafasında şu anda sana karşı net bir geliş yok. ama sana çok ilgi duyduğunu söyleyebilirim. hayallerinin yıkılmasını istemiyorsan temkinli ve yavaş adımlarla gitmeni tavsiye ediyorum.
sonuç olarak aranızda çok ciddi bir çekim ve uyum gördüm. ama sanki daha alınması gereken bir süre var. yani ilişki biraz yol almalı. biraz daha zaman sonra tekrar bakılması gereken bir fal. çünkü net sonuç vermedi bana.
evt, yorumunuzu alıyım hanfendi ) |
inanamiyorum mütissin sen(gerci herzamanki halin :-))) söylediklerinin herbirinde doruluk var kesinikle biraz zaman sonra tekrar baktiricagim ayrica bir hemen cok ilgili bir arkadasimi yolluyorum öpüyorum bye |
|
 | |
Seda87 selam ben de geldim

| Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 6:32 pm | |
| Selam, seda ben 14.08.87, erkek arkadasim erdal 15.10.80. Bende bir ask fali alabilirmiyim...tsk ederim bye  |
|
 | |
mesalemsin acemi

| Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 7:12 pm | |
| Seda selam, Sen aslan burcusun ve burcunun tüm özelliğini taşıyorsun. Erdal'a çok aşıksın, oda seni seviyor ama sanki biraz fazla iddialısın. yani ya havalısın, ya dediğim olsun istiyorsun ve bu yüzden onunla takışıyorsunuz. hatta kısa bir süre önce aranızda bir sorun olmuş, bir tartışma gibi ve sen biraz kabahatlisin. yine de onun özür dilemesini bekler gibi bir halin var. o ise duygularından daha emin ve öyle uluorta olmaktan hoşlanmıyor. duygularını uluorta yaşamaktan hoşlanmıyor diyeyim. sen onun senin için bir mücadeleye girmesini hem istiyorsun hem zırıl zırıl aşk için ağlıyorsun hemde acaba doğru insan o mu diye de çok emin diilsin.  enteresan olan sensin yani. onun tarafı ise çok net, yani o seni seviyor. aşık olduğu kadınsın ve seninle ilgili istek ve niyetleri var. bunları zamana yaymış. senle ciddi bir beraberlik kuramasa bile hayatının sonuna kadar arkadaşın olmaya bile razı nerdeyse. çok iyi bir insan. maddi manevi sana destek olabilir. değerini bil diyorum. ilişkinin geleceği de senin isteklerin ve kısmet doğrultusunda. eğer niyetin ciddiyse ortada ciddi bir şeyler yaşanabilir. ama önce gönlünü almalısın. kararı verecek olan sensin diyorum... sizinde yorumunuzu bekliyorum hanfendi...  |
|
 | |
Seda87 selam ben de geldim

| |
 | |
parapsikoloji yeni

| Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 7:25 pm | |
| merhaba benimle de ilgili küçük birşey bakar mısın geleceğimle ilgili mesleğimle ilgili ya da ne biliim yaşamla ilgili küçük bir şey fal çeşitlerinden çok anlamam kafana göre bişey yap ne istersen  |
|
 | |
seda selam ben de geldim

Mesaj Sayısı: 4 Yaş: 20 Nerden: almanya, münih Kayıt tarihi: 17/09/08
 | Konu: Geri: ilk beşe bedava... Çarş. Eyl. 17, 2008 7:26 pm | |
| ben 16 yaşındayım, dün okulum başladı. bu seneden çok endişeliyim. acaba bu seneyle ilgili bana ne gibi br yorum yapabilirsiniz. ama sadece okulla ilgili değil,aile,gelecek vs...şimdiden teşekkürler...
sabah:04.05 tarih:28 şubat 1992 |
|
 | |
|